Vitapol Smakers dla gryzoni - owoce leśne 2szt [1110]
  • Vitapol Smakers dla gryzoni - owoce leśne 2szt [1110]
  • Vitapol Smakers dla gryzoni - owoce leśne 2szt [1110]
  • Vitapol Smakers dla gryzoni - owoce leśne 2szt [1110]
  • Vitapol Smakers dla gryzoni - owoce leśne 2szt [1110]
MS_5848
30 Przedmioty

Vitapol Smakers Dla Gryzoni - Owoce Leśne 2Szt [1110]

0
reviews

Leave review
8,43 zł
Brutto
Smakers® dla gryzoni - owoce leśne 2szt idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt w 80% wykonywany ręcznie poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach...
Ilość

Smakers® dla gryzoni - owoce leśne 2szt

 

  • idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
  • w 80% wykonywany ręcznie
  • poddany niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nieprzekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
  • odpowiednia twardość zapewnia, że oprócz wartości odżywczych Smakersy Vitapol dbają również o regularne ścieranie zębów u gryzoni i królików



Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Bogaty w wiele witamin, minerałów i pektyn, których źródłem są dojrzałe, najlepszej jakości owoce, takie jak dzika róża,  jałowiec, jarzębina, czarny bez i porzeczka. Dzika róża to bogactwo witaminy C, zawiera również witaminy: A, B1, B2,E, K, flawonoidy, garbnik oraz kwasy organiczne. Jarzębina działanie moczopędne, przeciwzapalne na błony śluzowe jelit i żołądka oraz łagodzi podrażnienia wątroby. Smakers idealny dla zwierząt, których dieta wymaga dostarczenia zwiększonych ilości witaminy C (np. świnka morska).



Dawkowanie:

Podawać każdego dnia.



Skład:

pszenica 37%, mąka pszenna, owies łuskany 11%, owoc dzikiej róży 5%, owoc aronii suszony, owoc jałowca czarnego suszony 4%, jarzębina suszona 4%, owoc czarnego bzu suszony 4%, czarna porzeczka suszona, czerwona porzeczka suszona



Zawartość składników analitycznych:

białko surowe % (min): 7,7
oleje i tłuszcze surowe % (min): 0,85
włókno surowe % (max): 10,06
popiół surowy % (max): 2,67
wilgotność % (max): 12

 

MS_5848
30 Przedmioty

Specyficzne kody